perjantai 11. maaliskuuta 2011

Suorakulmaisuutta

Vanhoja valokuvia on haastava skräpätä, kun tulee niin paljon kaikenlaisia muistoja mieleen, vähän haikea olo... Mutta siis onhan se myös hauskaa saada muistoja talteen.

Mulla on yleensä vaikea saada tehtyä leiskoja muusta kuin siitä mitä valokuva koskee. Ja skräppäyskurssilla ollaan jossain vaiheessa puhuttukin tarinoinnin ja otsikoinnin haasteellisuudesta, ettei ole mitään järkeä toistaa kuvassa olevia itsestäänselvyyksiä, jos kuvassa lasketaan mäkeä, niin sitä ei välttämättä kannata kirjoittaa otsikoksi -tyyliin.

Tämä kuva herätti mieleen paljon muistoja. Lähinnähän siitä tulee mieleen pitkät hiukset, jotka minulla tuohon aikaan oli. Lisäksi kuva muistuttaa Unkarissa asumisesta, koska se on kuvattu siellä kodin eteisessä. Mutta tämä on näkökulma johon sitten lopulta päädyin:


Sivu on tehty skräppäyskurssilla kun aiheena oli suorakulmaisuus. Nyt tuntuu olevan menossa sellainen "yksinkertainen on kaunista" -vaihe ja tykkään siitä kovasti! Toivottavasti ehdin viikonlopun aikana harrastamaan lisää!

5 kommenttia:

 1. Kaunis valokuva, tosiaan ihanat hiukset ja pisamat :) Mä olen oppinut arvostamaan omia pisamiani vasta aikuisiällä, lapsena suorastaan inhosin niitä... vaikka ei tietenkään kannata inhota ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei mullakaan niitä paljoa ole, mutta aurinkoinen kesä, niinkuin viime vuonna, saa ne hyvin näkyviin. Ja sama homma, vasta aikuisena alkanut tykkään pisamista =)

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu! Mä taas aina piänenä toivon, että mulla olis ollu pisamia, vaan eipä oo :D

  VastaaPoista
 4. Hei, en löytänyt muuta tapaa ottaa yhteyttä sun sivuilta kun kommentit, joten tähän sitten: (ihana sivu kyllä, sitäkin kommentoidakseni) Saanko laittaa omaan blogiini linkin sun blogiin? :) Tää on kaunis ja kiva.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina