lauantai 3. tammikuuta 2009

Lupaukset vuodelle 2009

Uusi vuosi uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Lupausten tekeminen julkisesti on pelottavaa, silloin niistä pitäisi periatteessa pitää kiinni koska kaikki niin odottavat. Ajattelin siis tehdä poikkeuksen ja julkistan lupaukseni tälle vuodelle.

Lupaukset liittyvät tietenkin skäppäykseen suurelta osin =)
Lupaan olla aktiivisempi tämän harrastuksen parissa. Niinkuin monet muutkin, lupaan tehdä tänä vuonna ainakin sen 52 leiskaa, 1 leiska per viikko ei pitäisi olla liian vaikeaa tai haastavaa.
Lupaan myös päivittää blogiani säännöllisemmin, sehän sujuu kuin itsestään kun on niitä leiskoja joita tänne päivittää.

Kun näihinkin lupauksiin pystyisin vastaamaan olisi alkanut vuosi jo parempi kuin mennyt.


Ja sitten siihen vuoden sanaan joita monessa blogissa on jo julkaistu. Haluan sanan joka on käytettävissä myös muussa elämässä eikä vain skräppäyksen parissa. Sanani on

TEHDÄ, TO DO tai yksinkertaisemmin Minä teen

Sanan halusin olla suomenkielinen ja monimuotoinen, eli että se pätee moneen asiaan. Ja oikestaan Minä teen pätee koko elämään, ei vain skräppäysharrastukseen. Minulla on paljon kaikenlaisia suunnitelmia, tavoitteita ja unelmia mutta moni jää vain niiksi ihan siitä syystä että en saa aikaiseksi aloittaa ja vain TEHDÄ erinäisiä asioita.

Olen tässä huomannut (korkea aika huomatakin tässä iässä =) että mitään ei tapahdu tekemättä: kukaan ei tule tänne kotiin tekemään asioita puolestani. Oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen pitää tehdä hieman töitä, olla valmis uhrautumaankin tarvittaessa.

Lupausten lisäksi tavoitteena tälle vuodelle on olla itselle armollinen ja tekosyiden etsimisen sijaan saada asiat tehdyksi ja tulla oman elämän herraksi!

Siinäpä tulikin haasteita tälle vuodelle. Hieno homma! Sitähän tämä elämä on, oppimista menneestä ja tulevaisuuden odottamista!

Hyvää uutta vuotta 2009 meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina